Alle behang

Behang is een mooie manier om een muur snel een nieuwe uitstraling te geven. Het is verkrijgbaar in verschillende structuren en dessins, waardoor het een veelzijdige muurbekleding is.

Behang geschikt voor mij?

Behang is een duurzame manier van wandafwerking. Wanneer u kiest voor goede kwaliteit kan het namelijk 5 tot 10 jaar meegaan. Een geverfde muur zal na 3 tot 5 jaar opnieuw geschilderd moeten worden. Er zijn verschillende soorten behang. Deze soorten verschillen in gebruiksgemak, afwerking en structuur. Daarnaast is behang niet alleen verkrijgbaar in effen kleuren maar ook in eindeloos veel dessins en prints. Dit effect is niet te evenaren met verf. Een nadeel kan zijn dat behang in eerste instantie duurder is dan verf, hoewel behang ongeveer twee keer zo lang mee kan gaan.

Verschillende mogelijkheden

Wanneer u kiest voor behang zijn er verschillende mogelijkheden:

Fotobehang

Fotobehang is een creatieve manier van het bekleden van een muur. U kunt hiermee een zelfgemaakte of bestaande foto uitvergroten en op behang laten afdrukken. Het effect is een muur die je in geen enkel ander huis terugziet. Een echte eyecatcher!

Kinderbehang

Ons assortiment behang voor de kinderkamer is ruim. Met zogenoemd kinderbehang kunt u de kamer voor uw zoon of dochter op een mooie manier opvrolijken. Er zijn verschillende patronen mogelijk voor een vrolijke kinderkamer.

Papierbehang

Dit behang is gemaakt van papier, het is de meest traditionele manier van behangen. Het behang moet voor gebruik ingeweekt worden met lijm. Het vereist iets meer handigheid dan bijvoorbeeld vliesbehang.

Vliesbehang

Vliesbehang hoeft niet van tevoren te worden ingeweekt met lijm. Het is daarnaast ook sterker, waardoor het tijdens het behangen minder snel scheurt. Tenslotte is vliesbehang ook een milieuvriendelijke behangsoort.

Glasvliesbehang

Wanneer u een echt strakke en gladde afwerking wilt is glasvliesbehang waarschijnlijk de beste optie voor uw woning. Het behang lijkt het meest op stucwerk. Om deze reden wordt glasvliesbehang vaak gekozen in nieuwbouwwoningen.

Meer informatie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.