Behang is een mooie en stijlvolle optie voor de kinderkamer. Door het materiaal geeft kinderbehang direct een warme en zachte uitstraling aan een kamer. Er zijn eindeloos veel verschillende dessins mogelijk, waardoor er altijd wel een kinderbehang is dat bij uw smaak en inrichting past.

Kinderbehang geschikt voor mij?

Je kunt ervoor kiezen om een kinderkamer te behangen of te verven. Met verf geef je een muur echter één egale kleur, terwijl je met behang ook dessins en prints op de muur kunt aanbrengen. Daarnaast kan een muur die niet helemaal egaal is met behang direct opknappen. Kinderbehang kan met een licht vochtige doek worden schoongemaakt, waardoor vieze handjes op de muur eenvoudig weggepoetst kunnen worden. Een nadeel van behang kan zijn dat het gemiddeld duurder is in aanschaf dan verf. Behang is echter een duurzamer alternatief, omdat het meestal langer mooi blijft dan verf.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van kinderbehang. Je kunt allereerst kiezen voor een effen behang, of voor een behang met een print. Er zijn namelijk ontzettend veel leuke printjes mogelijk: van kleine bloemetjes tot een grotere dierenprint. Daarnaast kan het behang op de muur worden afgemaakt met een behangrand. Wil je compleet uniek kinderbehang voor jouw kinderkamer? Kies dan voor fotobehang! Door een accentwand te behangen met fotobehang waan je je eenvoudig op een tropisch strand of in een prachtig bos. Tot slot kunt u voor kinderbehang kiezen uit verschillende materialen. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de ondergrond en van het effect dat u met het behang wilt bereiken.

Kinderkamer laten behangen

De vakmensen van Woningcenter adviseren u graag over het beste behang voor uw kinderkamer. U kunt zelf aan de slag met het kinderbehang, maar mij komen ook met alle plezier bij u behangen. Zo kunt u snel en moeiteloos genieten van een prachtige kinderkamer.

Meer informatie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.