Montage

Woningcenter heeft een groot assortiment aan producten om uw huis nog mooier en comfortabeler te maken. We houden er niet van om onze klanten aan hun lot over te laten. Daarom helpen we u graag om deze producten in huis te monteren. Samen zorgen we ervoor dat we uw huis nog mooier maken dan het al is. Of het nu gaat om vloeren leggen, trappen bekleden, tegels leggen, verven en behangen, raambekleding en zonwering ophangen of stalen deuren en kozijnen monteren in huis: wij helpen u graag.

Meer informatie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Montage

Woningcenter heeft een groot assortiment aan producten om uw huis nog mooier en comfortabeler te maken. We houden er niet van om onze klanten aan hun lot over te laten. Daarom helpen we u graag om deze producten in huis te monteren. Samen zorgen we ervoor dat we uw huis nog mooier maken dan het al is. Of het nu gaat om vloeren leggen, trappen bekleden, tegels leggen, verven en behangen, raambekleding en zonwering ophangen of stalen deuren en kozijnen monteren in huis: wij helpen u graag.

Vloeren leggen

Het is voor veel mensen prima te doen om zelf een laminaatvloer of een parketvloer te leggen. Maar als u uw tijd liever aan andere dingen besteed, dan kunt u het met een gerust hart aan ons overlaten. Een PVC vloer raden wij aan om altijd door een professional te laten leggen. Wij komen bij u langs om de ruimte in te meten en kunnen u indien gewenst helpen om een keuze te maken voor uw vloer. We nemen alle materialen mee om de vloer te leggen en gaan niet weg tot er een strakke nieuwe vloer ligt. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

Trap bekleden

De trap is een belangrijk onderdeel in huis. Bedenk maar eens hoe vaak u gemiddeld de trap op en af loopt. Toch is de trap in veel huizen een ondergeschoven kindje. Wilt u uw trap opknappen? Dan kunt u onze vakmensen inschakelen om de trap te bekleden met laminaat, parket, PVC of tapijt. Welk materiaal u ook kiest, u kunt het altijd door ons laten bekleden. U kunt ervoor kiezen om naast het bekleden van de trap ook extra’s toe te voegen, zoals anti-slipstrips, trapmatten, verlichting en een trapleuning.

Tegels leggen

Tegels leggen is een precies klusje. Veel mensen kiezen er dan ook voor om tegels in hun badkamer, keuken en woonkamer te laten leggen door een professionele tegelzetter. We komen bij u langs om uw wensen door te nemen, we helpen u om de juiste tegels te kiezen. Voordat de vloer gelegd kan worden dient deze geëgaliseerd te worden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor de juiste tegels komen we bij u langs om de tegels te leggen. Zowel wandtegels als muurtegels kunnen door onze tegelzetters geplaatst worden.

Behangen

Sommige mensen kiezen ervoor om zelf te behangen. Dit is een leuk klusje en prima zelf te doen. Heeft u weinig tijd of bent u simpelweg niet zo handig? Dan kunt u het behangen ook aan ons overlaten. Een ervaren behanger werkt veel sneller dan de amateurbehanger die dit eens per 5 jaar doet. Als de muur behangklaar is, dan kan een behanger in ongeveer 4 uur een grote slaapkamer behangen. In een dagdeel heeft deze slaapkamer dan een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Wilt u kosten besparen op behangen? Zorg dan dat de te behangen ruimte helemaal behangklaar is. Zo kan onze behanger direct aan de slag om uw ruimte op te knappen.

Schilderen

Schilderwerk in huis wordt veel door mensen zelf gedaan. Schilderwerk buiten kunt u echter het beste aan professionele schilders overlaten. Het is buiten niet alleen belangrijk dat het er netjes uitziet, maar het moet hier ook functioneel zijn. Als een kozijn niet juist geschilderd is kan het hout gaan rotten. Hiermee kunt u voor veel onverwachte en ongewenste kosten komen te staan. Schilderen is daarnaast een arbeidsintensieve klus. De raamkozijnen en deuren aan de buitenkant van een eengezinswoning schilderen kost ongeveer een werkweek voor een professionele schilder, voor een amateurschilder nog meer. Deze tijd kunt u ongetwijfeld beter besteden!

Raamdecoratie maken en ophangen

Ieder huis heeft andere ramen en binnen een woning heeft u ook ramen van verschillende grootte. Raamdecoratie is daarom meestal maatwerk. Wanneer u raamdecoratie bij ons bestelt kunnen we bij u langskomen om de ramen op te meten. Zo weet u zeker dat we de juiste maten laten maken en achteraf niet voor een verrassing komen te staan. Zodra de gordijnen gemaakt zijn komen we ze bij u thuis ophangen.

Zonwering en rolluiken installeren

Het plaatsen van zonwering is voor een handige klusser soms goed zelf te doen. Maar elektrische zonwering kunt u meestal beter uitbesteden. Het is meestal iets wat u niet dagelijks doet. Onze monteurs komen graag bij u langs om de ramen op te meten en de zonwering op maat te maken voor uw woning. Hiermee voorkomt u schade aan de zonwering of gevel. In no time kunt u genieten van een prettig beschutte gevel.

Stalen deuren en kozijnen monteren

Stalen deuren en kozijnen monteren is een behoorlijke klus. Het begint met het inmeten van de stalen deuren, pui of kozijnen. De deuren passen lang niet altijd zomaar in de muur. Soms moet er ruimte in de muur opengebroken worden om de deur- of raamkozijnen te kunnen plaatsen. Daarnaast zijn stalen deuren vrijwel altijd maatwerk. We leggen alle details vast en maken een ontwerptekening voor u. We maken de deuren of puien op maat voor uw woning. Als u blij bent met het ontwerp gaan we over tot produceren. Uiteindelijk wordt de deur, het kozijn of de pui vakkundig geplaatst.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u aan de slag om uw huis nog mooier maken? Of heeft u naar aanleiding van deze informatie over montage nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag nog meer. Indien gewenst kunnen wij een offerte op maat maken.  Wilt u liever zelf klussen? Dat kan natuurlijk ook. Woningcenter heeft alles in huis voor uw huis.