parketvloer schuren

Parketvloer schuren

Parketvloer schuren

De parketvloer in onze horecazaak is toe aan degelijk onderhoud. Zelf de handen uit de mouwen steken of professionele hulp inschakelen? Dit is de eerste vraag die we beantwoord moeten krijgen als het gaat over onze parketrenovatie.

Renovatie parket

We nodigen een ambachtelijke expert uit in zake renovatie parket. Die komt bij ons in de zaak kijken hoe onze parket er precies aan toe is en vertelt ons wat er moet gebeuren en hoe zij professioneel en met jarenlange ervaring te werk gaan. Al snel hebben we beslist dat we voor een kwalitatieve renovatie willen gaan en laten we het volledige werk uitbesteden.

Schuren en behandelen

Onze parketrenovatie wordt met de nieuwste technologie uitgevoerd. Zo zal er stofvrij geschuurd worden met de modernste stofafzuiging. De specialist informeert ons dat voor een nieuwe afwerkingslaag, de vorige laag volledig weggeschuurd moet zijn.

Antieke parket

De horecazaak is een familiebedrijf dat al verschillende generaties meegaat. We dragen onze zaak dan ook in hart en nieren. Onze parket is een antieke visgraat die ook al jaren zijn dienst bewijst en we hopen ook onze fakkel te kunnen doorgeven aan onze kinderen, de volgende generatie. Het renovatiebedrijf garandeert ons een zeer goed resultaat door de laatste nieuwe geavanceerde technieken.

Milieuvriendelijk

Een andere reden waarom we de renovatie wensen uit te besteden is de milieuvriendelijke werkwijze van deze experts. Wij denken immers niet enkel aan onszelf, maar ook aan de natuur en de komende generaties kinderen en kleinkinderen.

Afwerking

De expert raadt ons een dubbele component olie aan voor de afwerking. Onze horecazaak is namelijk een intensief belopen plaats. Zo hoeven we ons geen zorgen te maken over de enorme belasting die wij op de parketvloer leggen.

Ik kan niet wachten tot de werken beginnen en om het resultaat te mogen aanschouwen. We nemen ons jaarlijks verlof op en sluiten de zaak twee weken. Ondertussen kunnen de experts aan de slag en kunnen wij een beetje uitblazen.