PVC vloer

PVC vloer

PVC vloeren worden steeds populairder in Nederland. Deze vloeren worden gemaakt van kunststof en bestaan uit verschillende lagen polyvinylchloride. Een PVC vloer heeft de uitstraling van hout of steen, het is net zo gemakkelijk te leggen als een laminaatvloer en het is zo sterk als vinyl. Het heeft het beste van verschillende materialen. Overweegt u om een PVC vloer te laten leggen bij u thuis? Lees dan verder, wij vertellen u er graag meer over.

PVC geschikt voor mij?Pvc vloer

Een belangrijk voordeel van een PVC vloer is dat deze zeer lang meegaat. Het is sterker dan vinyl en laminaat, waardoor u er jarenlang plezier van kunt hebben. In tegenstelling tot laminaat zijn krassen in een PVC vloer ook minder goed zichtbaar. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm: stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer er mooi uit te laten zien. Daarnaast is PVC geluiddempend. Woont u in een tussenwoning of een appartement, dan kan PVC een goed materiaal zijn voor uw vloer.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het leggen van een PVC vloer:

Hout of steen

PVC is verkrijgbaar in eindeloos veel verschillende uitstralingen. Een PVC vloer kan de uitstraling van een stenen vloer, maar ook van hout krijgen.

Vloerverwarming

Een PVC vloer is geschikt om te leggen op vloerverwarming te leggen. Het materiaal is geschikt om warmte door te laten. Wij gebruiken een lijmsoort die geschikt is voor vloerverwarming.

PVC vloer laten leggen

De vakmensen van Woningcenter komen graag bij u langs om een prachtige PVC vloer te leggen. Heeft u al een egale ondervloer, dan is de PVC vloer in korte tijd gelegd. Wij kunnen u ook helpen bij het realiseren van een geschikte egale ondervloer. Onze service is compleet met advies over de juiste vloer, een ruim assortiment mooie PVC vloeren en het leggen van de vloer. Wij gaan niet weg voordat u een prachtige vloer heeft waar u de komende jaren plezier van zult hebben. Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.