Quick step laminaat

Zoekt u een nieuwe laminaat vloer? Kijk bij Home & Home Vloerdecoratie

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u graag nieuw laminaat laten leggen? Of is uw huidige woning toe aan vernieuwing? In onze winkel van Home & Home Vloerdecoratie bieden wij Quick step laminaat aan. Quick step laminaat is erop gericht om de vloer zo eenvoudig mogelijk te plaatsen. Quick step heeft een speciaal systeem ontwikkeld, genaamd Uniclic en Uniclic Multifit, waarmee het laminaat beter in elkaar klikt en gemakkelijker te plaatsen is in kleine hoekjes of onder deuren. Doordat het systeem perfect op elkaar past, ontstaan er geen groeven in het laminaat. Zo kan er geen vuil tussen komen, en ontstaan er geen niveauverschillen. U ondervindt dan ook geen slijtage aan het laminaat. Het laminaat is ook geschikt voor trappen, en kan op vloerverwarming gelegd worden.

Eenvoudig door het Uniclic systeem

Quick step laminaatHet Quick step laminaat is zeer eenvoudig te leggen. U klikt de panelen in elkaar langs de lange en kort kant van de plank. Een groot verschil met andere laminaat vloeren is dat Quick step planken ook op een horizontale manier kunnen worden samengevoegd. Dit is vooral handig als het gaat om de laatste rij laminaat panelen, of bij verwarmingselementen bijvoorbeeld. Het laminaat paneel wordt eerst aan de lange kant op zijn plaats geklikt, en vervolgens op de korte zijde van het laminaat naar beneden gedrukt.

Liever het laminaat door ons laten leggen? Geen enkel probleem!

Bent u niet zo’n klusser, of heeft u geen tijd om het laminaat zelf te leggen? Geen enkel probleem! Ons professionele klusteam neemt u graag deze zorg uit handen. Wij werken met deskundige vakmensen die precies weten hoe ze een laminaat vloer moeten leggen. Geïnteresseerd in onze laminaatvloeren en klusservice? Neem dan nu contact met ons op.