Vloertegels

Ben je op zoek naar een praktische vloer? Overweeg dan zeker te kiezen voor vloertegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in een moderne of klassieke stijl en in alle kleuren van de regenboog. Ze zijn geschikt voor iedere ruimte in huis, maar zijn uitermate geschikt voor in de keuken en de badkamer. De vakmensen van Woningcenter helpen u graag bij het kiezen van de juiste tegels voor uw vloer.

Vloertegels geschikt voor mij?

Vloertegels zijn geschikt voor iedereen die houdt van een harde, sterke en hygiënische vloer. De tijd van uitsluitend witte of zwarte plavuizen is voorbij. Tegenwoordig zijn er vloertegels in alle vormen, kleuren en dessins. Voor ieder interieur is er daarom een passende tegelvloer.

Verschillende toepassingen

Tegels kunnen overal in huis gelegd worden. Wanneer je tegels zoekt om de vloer van de badkamer mee te betegelen is het belangrijk om te kiezen voor tegels die waterbestendig zijn. Daarnaast is het handig om te kiezen voor tegels met antislip, om uitglijden te voorkomen. De meeste tegels zijn tevens geschikt om te gebruiken met vloerverwarming.

Uitstraling

Er zijn eindeloos veel verschillende soorten tegels voor op de vloer. Er zijn tegels in verschillende kleuren, groottes en dessins. Houd je van de uitstraling van hout, maar vind je tegels praktischer? Kies dan voor keramische vloertegels met houtlook.

Onderhoud

Vloertegels zijn onderhoudsvrij. Het enige dat nodig is om uw vloer er netjes uit te laten zien is stofzuigen en dweilen. Het is een vloer die geschikt is voor gezinnen, want hij kan tegen een stootje. Vuil, kinderspeelgoed en huisdieren: deze vloer is bestand tegen vrijwel alles.

Vloertegels laten leggen

De vakmensen van Woningcenter adviseren u graag over de beste tegels voor uw woning. Tegels leggen is een precies en bovendien zwaar werk. Wij nemen u dit werk graag uit handen. Zo kunt u snel en moeiteloos genieten van uw prachtige tegelvloer.

Meer informatie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.