Wandtegels

Woningcenter heeft wandtegels in alle denkbare kleuren, maten en materialen. Of u nu kiest voor grote neutrale tegels, of een vrolijk patroon van mozaïek: wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte tegel voor uw woning. Wandtegels zijn geschikt voor iedere ruimte van het huis, maar worden meestal gebruikt in de badkamer, het toilet en in de keuken. De vakmensen van Woningcenter helpen u graag bij het vinden van de allermooiste wandtegels.

Wandtegels geschikt voor mij?

Wandtegels vormen een beschermende bedekking van de wand. In ruimtes waar de muur mogelijk vochtig en/of warm kan worden zijn tegels de beste muurbekleding. Ze zijn goed schoon te maken, wat prettig is in de badkamer en keuken. Ze zijn er in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten. Ze zijn daarom voor ieder interieur geschikt!

Verschillende toepassingen

Wandtegels kunnen op verschillende plekken in het huis toegepast worden. Naast de keuken en de badkamer kunnen tegels bijvoorbeeld ook in de woonkamer gebruikt worden. Kies bijvoorbeeld voor een rustieke steenstrip, voor een landelijk effect. Voor toepassing in de badkamer en het toilet kan het mooi zijn om de wandtegels te laten aansluiten op de vloertegels. Dit geeft een rustig effect.

Uitstraling

Er zijn eindeloos veel verschillende soorten tegels voor aan de wand. De uitstraling is daarom per tegelsoort verschillend. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor neutrale witte tegels, maar ook voor trendy gekleurde metrotegeltjes. Grote tegels geven over het algemeen een meer ruimtelijk effect, terwijl kleinere tegels de ruimte kleiner kunnen laten lijken.

Onderhoud

Tegels zijn vrijwel onderhoudsvrij. Wanneer ze goed gelegd en gevoegd zijn heeft u er jarenlang plezier van. Het enige dat moet gebeuren is de tegels regelmatig schoonmaken met een sopje. Gebruik hiervoor een product dat geschikt is voor het materiaal van de tegel. Niet iedere tegel is tegen ieder agressief schoonmaakmiddel bestand.

Vloertegels laten leggen

De vakmensen van Woningcenter adviseren u graag over de beste tegels voor uw woning. Tegels leggen is een precies en bovendien zwaar werk. Wij nemen u dit werk graag uit handen. Zo kunt u snel en moeiteloos genieten van uw prachtige wandtegels.

Meer informatie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.