Trap stofferen

 

Trap stofferen? Kijk bij Home & Home Vloerdecoratie

Heeft uw trap een opknapbeurt nodig? Dan bent u bij Home & Home Vloerdecoratie op het juiste adres. Een mooie trap zorgt dat uw huis er volledig verzorgd uitziet. Het kan de entree van uw woning helemaal opknappen. U kunt op verschillende manieren uw trap stofferen. Zo kunt u kiezen voor stof, maar ook voor hout of pvc. Er zijn veel nieuwe moderne technieken beschikbaar. Welke manier voor uw trap het meest geschikt is, kan enorm verschillen. Onze vakmensen helpen u graag bij het uitkiezen van de bekleding van uw trap.

Het uitkiezen van uw trapbekleding

Trap stofferenAls u ervoor kiest uw trap stofferen bij Home & Home Vloerdecoratie, zullen onze vakmensen bij uw bekijken welke trapopgang er mogelijk is in uw woning. Er wordt daarbij rekening gehouden met de beschikbare ruimte en de klimlijn. Op die manier wordt de veiligheid in uw woning gewaarborgd. Het moet immers niet gebeuren dat uw trap te stijl wordt. Iedere trap is verschillend, en daarom gaat het altijd om maatwerk. Ook uw trapleuning en baluster kunnen wij in dezelfde stijl meenemen bij het ontwerp van de trap en de trapbekleding. We zullen er ook bijvoorbeeld op letten dat het geluid geïsoleerd wordt, zodat de buren niet teveel overlast van de trap zullen hebben. U kunt hiervoor kiezen uit verschillende opties. Laat ons u adviseren over wat in uw geval het beste is.

Geïnteresseerd? Neem nu contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod aan trapbekleding? Of kunt u geen keuze maken uit ons uitgebreide assortiment? Laat u vrijblijvend informeren door onze experts. Zij kunnen u ook een heldere opgave van de kosten tonen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem voor meer informatie contact op via onze website.