Muurverf is een geweldige manier om een ruimte snel en eenvoudig een andere uitstraling te geven. Strakke witte muren zorgen voor een lichte frisse ruimte, terwijl een warme kleur op de muur een gezellige warme sfeer geeft. Er zijn eindeloos veel verschillende kleuren mogelijk. Wilt u een structuur of ander effect op de muur? Ook dat is mogelijk. Bij Woningcenter kun je onze mooiste muurverven online bekijken. U kunt online een keuze maken maar wij kunnen u ook helpen bij uw keuze.

 

Kleur muurverf kiezen

De kleur van de muren is bepalend voor de sfeer in de ruimte. U kiest daarom kleuren die helpen om tot rust te komen. Als u vrolijk wordt van felle kleuren dan zijn deze geschikt voor een accentmuur. Voor liefhebbers van neutrale kleuren bestaan er ook veel zachte en vergrijsde tinten. Deze kunt u combineren met verschillende wittinten in de ruimte. Vergrijsde en koele kleuren combineert u het beste met koele witten, warme kleuren gaan het best samen met warme of roomwitte muurverven.

 

Wilt u een felle of donkere kleur gebruiken in uw woning? Kies deze kleur dan voor een ruimte waar ruim voldoende licht is. Dit geeft een mooi evenwichtig ruimte gevoel. Donkere kleuren zijn minder geschikt voor ruimtes die van zichzelf al donker zijn. Een ruimte voelt dan al snel kleiner en beklemmender. Er zijn altijd trends op het gebied van muurverf. Wees niet bang om hier in mee te gaan. Als u de kleur zat bent kan de muur eenvoudig en snel weer een nieuwe kleur krijgen.

 

Verschillende soorten muurverf

Naast verschillende kleuren bestaan er ook verschillende structuren muurverf. Er zijn structuurverven met fijne korrels maar ook met grove grote zandkorrels. Structuurverf kan op gestucte muren worden aangebracht. Recent gestucte muren (minder dan 30 dagen geleden) of behangen muren zijn niet geschikt voor structuurverf. Structuurmuurverf wordt aangebracht met een grote blokwitter en uitgerold met een roller.

 

Muren laten verven

Muren verven is een relatief eenvoudige klus, vrijwel iedere beginnende klusser kan dit in principe zelf. Onze vakmensen komen deze klus ook graag bij u klaren. In mum van tijd kunt u dan genieten van een prachtig geverfde ruimte.

Meer informatie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.