PVC kliklaminaat

PVC kliklaminaat

PVC kliklaminaat, de naam zegt het eigenlijk al: deze vloer hheeft u zo aan elkaar geklikt! Het systeem van een PVC kliklaminaat is eenvoudig, door de groeven aan de randen van het laminaat, zijn deze eenvoudig aan elkaar te klikken. Een vloer leggen was nog nooit zo makkelijk. Kan uw woonkamer, slaapkamer of de hal wel een nieuwe vloer gebruiken? Ga dan voor een PVC kliklaminaat. Deze vloer is ideaal als u zelf de vloer gaat leggen. Bent u een doe-het-zelver? Kies dan voor een PVC kliklaminaat, klik en klaar!

Voordelen van PVC

Een groot voordeel van PVC is dat het een stuk langer meegaat dan andere materiaalsoorten, zoals laminaat of vinyl. Deze slijten toch wat eerder, omdat het wat minder stevig is. Een ander voordeel van PVC is dat er een slijtlaag op zit die ervoor zorgt dat het PVC heel lang goed blijft. U zult niet snel krasjes of andere beschadigingen op je PVC vloer krijgen. Een PVC vloer wordt tegenwoordig ook vaak gekozen door gezinnen met kleine kinderen. Deze vloer kan tegen een stootje!

Een ander voordeel is dat deze vloer uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Ideaal dus als u een vloerverwarming heeft of laat aanleggen tijdens een verbouwing. Kies voor een PVC vloer en u zult er jaren plezier van hebben! Daarnaast is een PVC vloer geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig. Een fijne gedachte is dat de vloer ook duurzaam is, omdat de vloer dus zo lang mee gaat.

Voor welke kleur gaat u? Wilt u een whitewash of gaat u voor de hippe Hongaarse punt in een eikenkleur? Wilt u een donkere vloer of juist een heel lichte vloer? Er zijn tal van opties! Bekijk het grote aanbod bij Woningcenter en kies uw nieuwe favoriet. Ook kunt u altijd even advies vragen aan het team van Woningcenter, ze helpen u graag met uw interieurvraag.